Dagens lunch

Välkommen till Skytteholm Golfrestaurang

 

 


Vecka 19

måndag

ECC märkt kycklingfilé serveras med rostade betor, persiljesky och saltbakad potatis från Menhammargård

 

Ångad koljafilé serveras med palsternackspure, bakad rotselleri, smörad hummersås

tisdag

Nattbakad fläskkarré serveras med grönpappersky, smörkokta morötter, slungad potatis och ciderslungad savojkål

 

Ångad koljafilé serveras med palsternackspure, bakad rotselleri, smörad hummersås

onsdag

Nötfärslimpa serveras med gräddsås, sirapsstekta äpplen, slungad potatis, rårörda lingon och pressgurka

 

Bakad torsk serveras med färskriven pepparrot, krossad potatis med smörkokt purjolök, surdegsbröd, dill och gräslök och en syrlig champagnesås

torsdag

Stekt falukorv serveras med lökmarmelad, råstekt potatis, pepparrotssås och grovkornig senap 

 

Bakad torsk serveras med färskriven pepparrot, krossad potatis med smörkokt purjolök, surdegsbröd, dill och gräslök och en syrlig champagnesås

fredag

”Ångbåtsbiff” Helstekt biff serveras med stekt lök, bakad tomat, rostad potatis, slungade ärtor och rödvinssky

 

Bakad torsk serveras med färskriven pepparrot, krossad potatis med smörkokt purjolök, surdegsbröd, dill och gräslök och en syrlig champagnesås

lördag

Lördag och söndagar har vi en dagens lunch, denna presenteras på tavlan i restaurangen 

söndag

Lördag och söndagar har vi en dagens lunch, denna presenteras på tavlan i restaurangen 

Veckans vegetariska

Står skrivet på tavlan i restaurangen

 

Dagens lunch serveras mellan 11-15 måndag till söndag

Salladsbuffé, dagens soppa, Skytteholms bakat bröd och kaffe ingår i priset

Vissa mindre förändringar av menyn kan förekomma