Dagens lunch

Välkommen till Skytteholm Golfrestaurang

Restaurangen är stängd för säsongen


Vecka 37

måndag

Krämig pasta med bacon serveras med semitorkad tomat, rostad paprika och parmesan

 

Bakad sejfilé serveras med råstekt broccoli, Sandefjord sås, rädisa och dillgurka

tisdag

Nötfärsbiffar serveras med inlagd gurka, sockrade lingon, råstekt potatis och gräddsås

Bakad sejfilé serveras med råstekt broccoli, Sandefjord sås, rädisa och dillgurka

onsdag

ECC märkt kycklingfilé serveras med saltrostad potatis, glaserade betor, sotad kål och ramslöksbuljong

 

Bakad sejfilé serveras med råstekt broccoli, Sandefjord sås, rädisa och dillgurka

torsdag

Rimmad Oxbringa serveras med senapssås, riven pepparrot, slungad potatis, glaserade morot

 

Kallröktlax serveras med dillstuvad potatis, citron, råhyvlade primörer, riven pepparrot och dill

fredag

Schnitzel serveras med kaprissmör, citron, friterad ansjovis, smörstekt potatis och skysås

 

Kallröktlax serveras med dillstuvad potatis, citron, råhyvlade primörer, riven pepparrot och dill

lördag

 Lördag och söndagar har vi en dagens lunch, denna presenteras på tavlan i restaurangen

söndag

 Lördag och söndagar har vi en dagens lunch, denna presenteras på tavlan i restaurangen

Dagens lunch serveras mellan 11-15 måndag till söndag

 

Ni når oss på 08-564 206 00 (knappval 4) 

 

Dagens vegetariska presenterar vi på tavlan i restaurangen

 

Salladsbuffé, dagens soppa, Skytteholms bakat bröd och kaffe ingår i priset

Vissa mindre förändringar av menyn kan förekomma