Dagens lunch
Välkommen till Skytteholm Golfrestaurang
Restaurangen är stängd för säsongen
Vecka 19
måndag
ECC märkt kycklingfilé serveras med rostade betor, persiljesky och saltbakad potatis från Menhammargård
Ångad koljafilé serveras med palsternackspure, bakad rotselleri, smörad hummersås
tisdag
Nattbakad fläskkarré serveras med grönpappersky, smörkokta morötter, slungad potatis och ciderslungad savojkål
Ångad koljafilé serveras med palsternackspure, bakad rotselleri, smörad hummersås
onsdag
Nötfärslimpa serveras med gräddsås, sirapsstekta äpplen, slungad potatis, rårörda lingon och pressgurka
Bakad torsk serveras med färskriven pepparrot, krossad potatis med smörkokt purjolök, surdegsbröd, dill och gräslök och en syrlig champagnesås
torsdag
Stekt falukorv serveras med lökmarmelad, råstekt potatis, pepparrotssås och grovkornig senap
Bakad torsk serveras med färskriven pepparrot, krossad potatis med smörkokt purjolök, surdegsbröd, dill och gräslök och en syrlig champagnesås
fredag
”Ångbåtsbiff” Helstekt biff serveras med stekt lök, bakad tomat, rostad potatis, slungade ärtor och rödvinssky
Bakad torsk serveras med färskriven pepparrot, krossad potatis med smörkokt purjolök, surdegsbröd, dill och gräslök och en syrlig champagnesås
lördag
Lördag och söndagar har vi en dagens lunch, denna presenteras på tavlan i restaurangen
söndag
Lördag och söndagar har vi en dagens lunch, denna presenteras på tavlan i restaurangen
Veckans vegetariska
Står skrivet på tavlan i restaurangen
Dagens lunch serveras mellan 11-15 måndag till söndag
Salladsbuffé, dagens soppa, Skytteholms bakat bröd och kaffe ingår i priset
Vissa mindre förändringar av menyn kan förekomma