Dagens lunch
Välkommen till Skytteholm Golfrestaurang
Restaurangen är stängd för säsongen
Vecka 20
måndag
Nötfärsbiffar serveras med inlagd gurka, sockrade lingon, råstekt potatis och gräddsås
Bakad sejfilé serveras med råstekt broccoli, Sandefjord sås, rädisa och dillgurka
tisdag
Krämig pasta med bacon serveras med semitorkad tomat, rostad paprika och parmesan
Bakad sejfilé serveras med råstekt broccoli, Sandefjord sås, rädisa och dillgurka
onsdag
ECC märkt kycklingfilé serveras med saltrostad potatis, glaserade betor, sotad kål och ramslöksbuljong
Bakad sejfilé serveras med råstekt broccoli, Sandefjord sås, rädisa och dillgurka
torsdag
Schnitzel serveras med kaprissmör, citron, friterad ansjovis, smörstekt potatis och skysås
Kallröktlax serveras med dillstuvad potatis, citron, råhyvlade primörer, riven pepparrot och dill
fredag
Bakad flankstek serveras med ramslökmajonnäs, råstekt potatis, glaserade persiljerötter och skysås
Kallröktlax serveras med dillstuvad potatis, citron, råhyvlade primörer, riven pepparrot och dill
lördag
Lördag och söndagar har vi en dagens lunch, denna presenteras på tavlan i restaurangen
söndag
Lördag och söndagar har vi en dagens lunch, denna presenteras på tavlan i restaurangen
Veckans vegetariska
Står skrivet på tavlan i restaurangen
Dagens lunch serveras mellan 11-15 måndag till söndag
Salladsbuffé, dagens soppa, Skytteholms bakat bröd och kaffe ingår i priset
Vissa mindre förändringar av menyn kan förekomma